Werk je met budgetten binnen Wise? Volg de stappen om een exemplaar te bestellen in de cursus Bestellen & budgetten.

Exemplaar bestellen

Zoek in de catalogus de gewenste titel op en plaats een bestelling via het winkelmand icoontje, .

Vind je een titel nog niet terug in de titeldatabank, voer dan een voorlopige titel in met behulp van de les Een voorlopige titel invoeren. Voer zeker een titel, ISBN/EAN en jaar van uitgave in. Een bestelling gebeurt op ISBN. Wil je dus de laatste editie van een titel, zorg er dan zeker voor dat je de juiste titel met het juiste ISBN-nummer hebt gebruikt.

Het bestelscherm opent zich:

Vul jouw initialen in of de intern afgesproken afkorting. Controleer of eigenaar en plaatsvestiging correct staan. Duid een leverancier aan uit het lijstje van jouw doorgegeven leveranciers:

Ontbreken er leveranciers voor jouw instantie? Geef deze door via de helpdesk en Cultuurconnect voegt deze toe. Na bevestiging van de toevoeging door Cultuurconnect herstart je de client en wis je eventueel de Cache. Je kan jouw toegevoegde leverancier nu terugvinden in jouw lijst.

Geef het correcte aantal in die je wenst te bestellen voor deze vestiging en voeg indien gewenst een koppelopmerking toe:

Zet de bestelstatus op B-besteld en klik Ok.

Jouw bestelling is geplaatst. Ga verder met deze les om te weten te komen hoe je jouw exemplaar zichtbaar maakt in de Wise catalogus en publiekscatalogus.