Laatste wijziging: 11 augustus 2021

Snel overzicht

Op het titeldetailscherm zie je onderaan de exemplaren in jouw (of andere) vestiging(en).

Hier staat alle informatie over het exemplaar weergegeven in kolommen. Zo zie je in een oogopslag in welke vestiging het exemplaar is, wat de status ervan is (binnen, uitgeleend …) en waar het exemplaar geplaatst is in je bib. Je kan de kolommen verplaatsen door de kolomkop vast te nemen met de muis en de kolom te verplaatsen. De kolommen blijven zo staan tot je Wise afsluit. Je kan (in geval van veel exemplaren) ook hersorteren (vb op Status).

In dit overzicht worden vaak codes gebruikt. Om je meer vertrouwd te maken met codes en afkortingen kan je de cursus Codes en afkortingen volgen.

Tip1: Door rechts te klikken op de exemplaarregel kan je meteen verschillende acties uitvoeren: naar de klant die het exemplaar heeft uitgeleend springen, het exemplaar reserveren … Verderop deze cursus leer je meer over acties op exemplaren.

Tip2: Rechts klikken op de exemplaarregel en “Clipboard” selecteren: hiermee kopieer je de barcode. In dit voorbeeld: “30004000265802”.

Dubbelklikken op een exemplaar op dit scherm, brengt je naar het exemplaardetailscherm, waar je al de info uit die kolommen terug zal zien en kan editeren. We bespreken dit exemplaardetailscherm in de volgende topics.