Leners: actief

Aantal actieve leners Het aantal leners met een actief abonnement in jouw bibliotheek dat een uitleenactie heeft gedaan in jouw bibliotheek in de gekozen periode.
Man / vrouw Het aantal leners met een actief abonnement in jouw bibliotheek dat een uitleenactie heeft gedaan in jouw bibliotheek in de gekozen periode, onderverdeeld naar geslacht. Geslacht “Instelling” wordt hier niet meegeteld.
Leenfrequentie Het aantal uitleenacties gedeeld door het aantal actieve leners, berekend voor de gemeten periode. Let op: op de pagina “Circulatie” staat ook een leenfrequentie: daar kan je zelf bepalen of je ook verlengingen wil meetellen.
Aantal actieve klaskaarten Het aantal leners met een actief abonnement in jouw bibliotheek met nummer 120 dat een uitleenactie heeft gedaan in jouw bibliotheek in de gekozen periode.
Aantal actieve leners per maand Per maand het aantal unieke leners dat een uitleenactiviteit heeft gedaan in jouw bibliotheek. Heb je meerdere jaren geselecteerd dan worden deze samen getoond zodat je ze kan vergelijken.
Aantal actieve leners per leeftijdscategorie Het aantal leners met een actief abonnementen in jouw bibliotheek dat een uitleenactie heeft gedaan in jouw bibliotheek in de gemeten periode, onderverdeeld per leeftijdsgroep (op basis van geboortejaar). 
Aantal klanten per abonnement Het aantal leners met een actief abonnement in jouw bibliotheek dat een uitleenactie heeft gedaan in jouw bibliotheek in de gemeten periode, onderverdeeld per abonnementnummer.