Leners: abonnement

Aantal abonnementhouders Het aantal actieve abonnementen (status < 8) op de laatste meetdatum van de gekozen periode, ongeacht het aantal uitleningen.
Man / vrouw Het aantal actieve abonnementen op de laatste meetdatum van de gekozen periode, onderverdeeld naar geslacht. Geslacht “Instelling” wordt hier niet meegeteld.
Gemiddelde leeftijd Van alle mensen met een actief abonnement in jouw bibliotheek op de laatste meetdatum van de gekozen periode, is dit de gemiddelde leeftijd.
Aantal klaskaarten Aantal actieve abonnementen in jouw bibliotheek op de laatste meetdatum van de gekozen periode met nummer 120
Aantal abonnementen per dag Het aantal actieve abonnementen per dag of per maand. Voor de laatste 30 dagen zie je een punt per dag; voor alles ouder dan 30 dagen zie je een punt op de eerste en de laatste dag van de maand.
Aantal abonnementhouders per leeftijdscategorie Aantal actieve abonnementen in jouw bibliotheek op de laatste meetdatum van de gekozen periode, onderverdeeld per leeftijdsgroep (op basis van geboortejaar). 
Aantal klanten per abonnement Aantal actieve abonnementen in jouw bibliotheek op de laatste meetdatum van de gekozen periode, onderverdeeld per abonnementnummer.