Laatst aangepast op 01/04/2021

Hoe ga je naar het titelmuteerscherm?

Op het titeldetailscherm heb je rechtsonder een reeks actieknoppen. Om naar het titelmuteerscherm te gaan, klik je op de gereedschapsknop of gebruik de sneltoets Alt+T. Deze knop is zichtbaar voor gebruikers met bevoegdheid Catabasis of hoger. Medewerkers met alleen Balie-bevoegdheid, zien deze knop dus niet.

Hoe muteren: de basics

Een lege rubriek invullen doe je door te dubbelklikken op het lege veld of rechts te klikken op de veldnaam en het formulier in te vullen.

Een rubriek herhalen (vb een secundaire auteur) doe je door rechts te klikken op het veld en te kiezen voor “Nieuw”. Alleen velden die volgens de Open Vlacc regelgeving herhaalbaar zijn, kunnen meer dan één keer opgenomen worden in een titelbeschrijving.

De inhoud van een rubriek wissen doe je door te dubbelklikken op het veld, in het formulier te klikken op “leegmaken” en vervolgens “opslaan”.

De inhoud van een herhaalde rubriek wissen: dubbelklik op de ingevulde rubriek, kies de lijn die je wil verwijderen en klik ‘verwijderen’.

De inhoud van een herhaalde rubriek aanpassen : dubbelklik op de ingevulde rubriek, dubbelklik opnieuw op de juiste inhoud in het tussenscherm, pas aan in het formulier.