Laatst aangepast op 23/01/2020

Titelmuteerscherm

Via de gereedschapsknop ga je naar het Titelmuteerscherm. Deze knop is zichtbaar voor gebruikers met bevoegdheid Catabasis of hoger. Medewerkers met alleen Balie-bevoegdheid, zien deze knop dus niet.
In het topic titels muteren kan je lezen hoe dat moet.

Hieronder alvast de basis:

  • Een lege rubriek invullen doe je door te dubbelklikken op het lege veld of rechts te klikken op de veldnaam en te kiezen voor “Nieuw”.
  • Een rubriek herhalen (vb een secundaire auteur) doe je door rechts te klikken op het veld en te kiezen voor “Nieuw”. Alleen velden die volgens de Open Vlacc regelgeving herhaalbaar zijn, kunnen meer dan één keer opgenomen worden in een titelbeschrijving.
  • De inhoud van een rubriek wissen: dubbelklik op de rubriek en kies in het formulier voor “leegmaken” en vervolgens “opslaan” .
  • De inhoud van een herhaalde rubriek aanpassen: dubbelklik op de ingevulde rubriek, dubbelklik opnieuw op de juiste inhoud in het tussenscherm.
  • De inhoud van een herhaalde rubriek wissen: dubbelklik op de ingevulde rubriek, selecteer de inhoud die je wil wissen en kies in het formulier voor “leegmaken” en vervolgens “opslaan”.

Bundel alle ingevulde velden bovenaan met deze knop

Vergeet niet alles op te slaan via Afsluiten > Opslaan en afsluiten, of F2

! Let op: het kan even duren voor een wijziging zichtbaar is op het titeldetailscherm. De titel opnieuw opzoeken in de catalogus kan helpen.