Voor De Show: promotiemateriaal overzicht

Hieronder vind je al het beschikbare promotiemateriaal van Voor De Show: promo-, demo- en teaservideos, een presentatie voor onderwijs, een banner voor je website en sociale media, het logo en png-afbeeldingen van Theo het theaterspookje, de handleiding en de dragers (postkaartje, roll-up banner, vlaggenlijn, stickervel met Theo-emoji’s en deel je flow-affiche). Het meeste promotiemateriaal bieden we enkel digitaal aan, enkele materialen kan je ook fysiek bestellen.

Demovideo: hoe speel je Voor De Show in de klas en wat zijn de voordelen?

Deel onze nieuwe demovideo. Wil je graag de video downloaden of embedden klik dan onderaan rechts in de groene balk op de deelknop en kies je kanaal.

Promovideos

We gingen op bezoek bij Juf Kim in de 1ste en 2de klas van de Sint-Carolusschool (Puurs-Sint-Amands). Met véél enthousiasme en show smeten de leerlingen zich in het theaterspel en in de voorstelling “De Wachters”. Samen namen ze via het digibord een kijkje in het theatergebouw van CC Ter Dilft (Bornem). Ook programmator Bart Wauters werpt een persoonlijke blik op Voor De Show. Download deze video uit de map met gedeeld beeldmateriaal of download rechtstreeks via de deel-knop in de groene balk (onderaan rechts in de Wistia-player).

We zijn op bezoek in de 6de klas van de Sint-Jansschool in Leuven (duur = 2,30min). Ideaal om je bestuur, leerkrachten en directies warm te maken om Voor De Show te spelen in de klas. Plak hem in je nieuwsbrief, toon hem op een presentatiedag voor scholen of tijdens je volgende scholenoverleg én deel hem natuurlijk massaal via al je kanalen. Download deze video uit de map met gedeeld beeldmateriaal of download rechtstreeks via de deel-knop in de groene balk (onderaan rechts in de Wistia-player).

Teaservideos

Juf Kim uit de Sint-Carolusschool (Ruisbroek) getuigt hoe enthousiast haar klasje is over Voor De Show. Deel deze video. Wil je graag de video downloaden of embedden klik dan onderaan rechts in de groene balk op de deelknop en kies je kanaal.

Collega Bart Wauters (stafmedewerker families en scholen CC Ter Dilft) vertelt hoe ze aan de slag gaan met Voor De Show in Bornem. Deel deze video. Wil je graag de video downloaden of embedden klik dan onderaan rechts in de groene balk op de deelknop en kies je kanaal.

Bekijk hieronder de sfeervideo van leerlingen en leerkrachten in de klas, met korte uitleg door animatiefiguur Theo (duur = 30s). Wil je graag de video downloaden of embedden klik dan onderaan rechts in de groene balk op de deelknop en kies je kanaal.

Fotomateriaal

Op zoek naar aantrekkelijk fotomateriaal? Schakel een fotograaf in voor eigen foto’s of gebruik foto’s uit de map met gedeeld beeldmateriaal van Voor De Show. Plaats op foto’s het logo van je cultuurhuis en het logo en/of het spookje van Voor De Show, dit Canva-sjabloon zet jou graag op weg.

Powerpoint/slides voor toelichting aan leerkrachten
Banner voor je website of socials

Ga aan de slag met het Canva-sjabloon of download de voorbeelden.

Posts voor je sociale media (1080×608)
Logo Voor De Show en illustraties Theo het theaterspookje, ook in Canva-sjabloon

Ga zelf aan de slag in Canva: Canva-sjabloon banner Voor De Show spookjes of Canva-sjabloon foto’s met logo en tekstvak.

Postkaart

Wil je graag wat postkaartjes uitdelen aan leerkrachten? Bestel een gratis basispakketje via dit formulier en we sturen ze snel op.

Canva-sjabloon postkaartje
Roll-up banner

Zet voor de schoolvoorstelling de roll-up banner in jullie inkomhal, foyer of zaal. Op deze manier geef je Voor De Show en het spookje Theo een gezicht in jouw cultuurhuis. Een leuke knipoog naar de leerlingen en leerkrachten die ermee aan de slag gingen in de klas én een slimme teaser voor de klassen die Voor De Show (nog) niet kennen. Afmetingen: 85 x 200 cm // Kostprijs: €45Ga zelf aan de slag met het Canva-sjabloon

Vlaggenlijn

Hang voor de schoolvoorstelling de vlaggenlijn in jullie inkomhal, foyer of zaal. Op deze manier geef je Voor De Show en het spookje Theo een gezicht in jouw cultuurhuis. Een leuke knipoog naar de leerlingen en leerkrachten die ermee aan de slag gingen in de klas én een slimme teaser voor de klassen die Voor De Show (nog) niet kennen.
Afmetingen: 3 meter (4 vlaggetjes per meter), materiaal: kunststof onscheurbaar en waterbestendig. Kostprijs: eerste 2 stuks gratis, €10/stuk vanaf 3e stukGa zelf aan de slag met het Canva-sjabloon

Stickervel met Theo-emoji’s en deel je flow-affiche

Deel na de voorstelling onze Theo-emoji’s uit aan de leerlingen. “Wat van je van de show? Heyhow, deel je flow!”. Vond je de voorstelling grappig, verdrietig, raar of saai…? De emoji-stickertjes kunnen leerlingen in de klas of thuis op een leuke plek kleven. Of je kan de stickers in het cultuurhuis laten kleven op de ‘deel je flow-affiche’ of affiche van de voorstelling, zo laten ze direct hun beoordeling achter.
Een ludieke attentie voor de leerlingen en leerkrachten die met Voor De Show aan de slag gingen in de klas én een slimme teaser voor de leerlingen, leerkrachten en ouders die Voor De Show (nog) niet kennen. Afmetingen: 14,8 x 21 cm (A5) // Kostprijs: eerste 500 gratis, €0,27/stuk vanaf 501ste exemplaarGa zelf aan de slag met het Canva-sjabloon

Deel je flow-affiche: affichesjabloon om emoji’s op te plakken: ga aan de slag met het affichesjabloon of gebruik de affiche van de schoolvoorstelling zelf. Hang deze (of enkele) na de voorstelling op en laat de leerlingen hun Theo-emoji’s direct plakken. Zo weet je snel wat ze van de voorstelling vonden en leg je een teaser naar Voor De Show voor de volgende keer. Of geef de affiche mee aan de leerkracht en laat de leerlingen dit in de klas doen. Op deze manier geef je aan de leerkracht een handige tool om een nabespreking te doen over de voorstelling. Afmetingen: A3 // Kostprijs: gratis, enkel digitaal beschikbaar:Ga zelf aan de slag met het Canva-sjabloon (plak een foto van de voorstelling op de affiche). Of gebruik het affichesjabloon standaard (zonder afbeelding van de voorstelling):

Promo voor buitengewoon onderwijs

Nog meer promomateriaal voor scholen en leerkrachten voor het buitengewoon onderwijs vind je op deze pagina.

Handleiding