Voor De Show: promotiemateriaal overzicht

Hieronder vind je al het beschikbare promotiemateriaal van Voor De Show: een promovideo en teaservideo, een presentatie voor onderwijs, een banner voor je website en sociale media, het logo en png-afbeeldingen van Theo het theaterspookje en een printklaar postkaartje.

Fotomateriaal

Op zoek naar aantrekkelijk fotomateriaal? Schakel een fotograaf in voor eigen foto’s of gebruik foto’s uit de map met gedeeld beeldmateriaal van Voor De Show. Plaats op foto’s het logo van je cultuurhuis en het logo en/of het spookje van Voor De Show, dit Canva-sjabloon zet jou graag op weg.

Promovideo

We zijn op bezoek in de 6de klas van de Sint-Jansschool in Leuven (duur = 2,30min). Ideaal om je bestuur, leerkrachten en directies warm te maken om Voor De Show te spelen in de klas. Plak hem in je nieuwsbrief, toon hem op een presentatiedag voor scholen of tijdens je volgende scholenoverleg én deel hem natuurlijk massaal via al je kanalen. Download deze video uit de map met gedeeld beeldmateriaal of download rechtstreeks via de deel-knop in de groene balk (onderaan rechts in de Wistia-player).

Teaservideos

Juf Kim uit de Sint-Carolusschool (Ruisbroek) getuigt hoe enthousiast haar klasje is over Voor De Show. Deel deze video. Wil je graag de video downloaden of embedden klik dan onderaan rechts in de groene balk op de deelknop en kies je kanaal.

Collega Bart Wauters (stafmedewerker families en scholen CC Ter Dilft) vertelt hoe ze aan de slag gaan met Voor De Show in Bornem. Deel deze video. Wil je graag de video downloaden of embedden klik dan onderaan rechts in de groene balk op de deelknop en kies je kanaal.

Bekijk hieronder de sfeervideo van leerlingen en leerkrachten in de klas, met korte uitleg door animatiefiguur Theo (duur = 30s). Wil je graag de video downloaden of embedden klik dan onderaan rechts in de groene balk op de deelknop en kies je kanaal.

Powerpoint/slides voor toelichting aan leerkrachten
Banner voor je website (1200×600)

Canva-sjabloon banner Voor De Show spookjes

Banner en posts voor je sociale media (1080×608)
Logo Voor De Show en illustraties Theo het theaterspookje, ook in Canva-sjabloon

Ga zelf aan de slag in Canva: Canva-sjabloon banner Voor De Show spookjes of Canva-sjabloon foto’s met logo en tekstvak.

Postkaart

Wil je graag wat postkaartjes uitdelen aan leerkrachten? Geef een seintje aan Leen (leen.dewinter@cultuurconnect.be) en we sturen een pakketje op.

Demovideo