Promotie via je sociale media

Plaats een berichtje op jouw sociale media. Denk ook even na of er Facebookgroepen zijn waar veel leerkrachten uit jouw buurt aan deelnemen? Post ook daar zeker een berichtje.

Voorbeeldposts:

Met minimale voorbereidingstijd je leerlingen warm maken voor de voorstelling in het cultuurhuis? Dat kan met het digitale theaterspel Voor De Show. 

Binnenkort verwelkomen we de scholen terug in ons cultuurhuis, en wel met een extraatje: het digitale theaterspel Voor De Show. Ideaal om leerlingen voor te bereiden op hun bezoek aan ons cultuurhuis en om ze warm te maken voor de voorstelling. Graag tot binnenkort!

Klassen die een voorstelling in ons cultuurhuis bezoeken, spelen op voorhand samen met hun leerkracht het digitale theaterspel Voor De Show. Een tof, interactief spel dat ze warm maakt voor de voorstelling. 

Theaterspel Voor De Show helpt jou je leerlingen warm te maken voor de voorstelling [titel] in ons cultuurhuis. Theaterspookje Theo wijst de weg, laat je leerlingen de show stelen met doe-opdrachten en dat alles met minimale voorbereidingstijd voor jou. Veel plezier en tot snel!

Deze tool is zò handig omdat het gewoon kant-en-klaar is. De leerlingen doorlopen dit eenvoudig, het is makkelijk verteerbaar en je kiest zelf hoeveel tijd je eraan besteed in de klas.” Nele Van Bouwel (leerkracht Sint-Jansschool Leuven)

Link naar de demovideo (2,34min) of de promovideo (2,30min) of de teaservideo1 (49s) of de teaservideo2 (30s) of gebruik een beeld naar keuze:

  • beelden sociale media
  • sfeerfoto’s met het logo en/of quote

De downloads vind je bij Overzicht Promotiemateriaal.