Promocampagne 2024-2025

Samen zetten we Voor De Show extra in de spotlights! Ontdek welke (nieuwe) materialen we klaar hebben en ga ermee aan de slag in jouw cultuurhuis. De campagne kan je op verschillende momenten inzetten (vóór de voorstelling in de klas, tijdens de voorstelling in het cultuurhuis en erna). Enkele promotiematerialen zijn gratis, voor andere vragen we een financiële bijdrage. Bestel nu! *

Bekijk het overzicht van de campagne en alle materialen hieronder of open de brochure.

Voor De Show (voor de voorstelling)

Fotosjabloon fotoshoot in de klas

De kinderen kunnen een leuke foto nemen en uploaden in Voor De Show. Dit doen ze na de speelsessie in de klas, de foto-achtergrond ‘Smile & go, wij zijn klaar Voor De Show’ staat klaar in het navigatiemenu. De leerkracht kan de foto uploaden in Voor De Show of delen via andere kanalen. Zowel het cultuurhuis als het gezelschap kan de foto raadplegen en downloaden in de backend van Voor De Show (log in en ga naar foto klas).

TIP: zet de foto(’s) klaar op het scherm in jouw cultuurhuis als de klas naar de voorstelling komt en/of deel ze op social media. Een fijne waardering voor de klassen die met de tool aan de slag gingen én een leuke teaser om Voor De Show fris in het geheugen te houden.

Kostprijs: gratis, geïmplementeerd in Voor De Show vanaf 1 september 2024

Postkaart (voor leerkrachten)

Dit postkaartje met algemene info over Voor De Show kan je bezorgen aan scholen en leerkrachten om Voor De Show bekend te maken. Doe dit bijvoorbeeld bij de start van het nieuwe schooljaar of als reminder tijdens een contactmoment met scholen, of voor of na een schoolvoorstelling.

Afmetingen: 10,5 x 14,8 cm // Kostprijs: gratisGa zelf aan de slag met het Canva-sjabloon

Tijdens De Show

Roll-up banner

Zet voor de schoolvoorstelling de roll-up banner in jullie inkomhal, foyer of zaal. Op deze manier geef je Voor De Show en het spookje Theo een gezicht in jouw cultuurhuis. Een leuke knipoog naar de leerlingen en leerkrachten die ermee aan de slag gingen in de klas én een slimme teaser voor de klassen die Voor De Show (nog) niet kennen.

Afmetingen: 85 x 200 cm // Kostprijs: €45Ga zelf aan de slag met het Canva-sjabloon

Vlaggenlijn

Hang voor de schoolvoorstelling de vlaggenlijn in jullie inkomhal, foyer of zaal. Op deze manier geef je Voor De Show en het spookje Theo een gezicht in jouw cultuurhuis. Een leuke knipoog naar de leerlingen en leerkrachten die ermee aan de slag gingen in de klas én een slimme teaser voor de klassen die Voor De Show (nog) niet kennen.
Afmetingen: 3 meter (4 vlaggetjes per meter), materiaal: kunststof onscheurbaar en waterbestendig

Kostprijs: eerste 2 stuks gratis, €10/stuk vanaf 3e stukGa zelf aan de slag met het Canva-sjabloon

Na De Show

Stickervel met Theo-emoji’s voor leerlingen (en deel je flow-affiche)

Deel na de voorstelling onze Theo-emoji’s uit aan de leerlingen. “Wat van je van de show? Heyhow, deel je flow!”. Vond je de voorstelling grappig, verdrietig, raar of saai…? De emoji-stickertjes kunnen leerlingen in de klas of thuis op een leuke plek kleven. Of je kan de stickers in het cultuurhuis laten kleven op de ‘deel je flow-affiche’ of affiche van de voorstelling, zo laten ze direct hun beoordeling achter.
Een ludieke attentie voor de leerlingen en leerkrachten die met Voor De Show aan de slag gingen in de klas én een slimme teaser voor de leerlingen, leerkrachten en ouders die Voor De Show (nog) niet kennen.

  • TIPS:
  • doe dit één keer per schooljaar (bij het begin of als reminder in jan/feb)
  • je kan de stickervellen uitdelen in het cultuurhuis zelf of je kan ze vooraf bezorgen aan de school
  • bepaal of je ze uitdeelt aan iedereen of enkel aan de klassen die Voor De Show vooraf speelden

Afmetingen: 14,8 x 21 cm (A5) // Kostprijs: eerste 500 gratis, €0,27/stuk vanaf 501ste exemplaar

Ga zelf aan de slag met het Canva-sjabloon

Deel je flow-affiche: affichesjabloon om emoji’s op te plakken

Ga aan de slag met het affichesjabloon of gebruik de affiche van de schoolvoorstelling zelf. Hang deze (of enkele) na de voorstelling op en laat de leerlingen hun Theo-emoji’s direct plakken. Zo weet je snel wat ze van de voorstelling vonden en leg je een teaser naar Voor De Show voor de volgende keer. Of geef de affiche mee aan de leerkracht en laat de leerlingen dit in de klas doen. Op deze manier geef je aan de leerkracht een handige tool om een nabespreking te doen over de voorstelling.

Afmetingen: A3 // Kostprijs: gratis, enkel digitaal beschikbaar:

Ga zelf aan de slag met het Canva-sjabloon (plak een foto van de voorstelling op de affiche)

Of gebruik het affichesjabloon standaard (zonder afbeelding van de voorstelling):

* Bestel je eerste materiaal bij voorkeur tegen 15 juni 2024, nadien kan je wel nog altijd extra bij bestellen.