Bij het online (her)inschrijven verschijnt er een keuzescherm voor de gebruiker:

Voor de namen van de abonnementen én de info hierbij (in het lichtgrijs op dit scherm) zijn er standaard-teksten ingesteld, zowel in het Nederlands, Frans als Engels. Deze (Nederlandse) kan je raadplegen in het overzicht van abonnementen of in de MB-administratie. Je kunt deze ook – in de 3 talen – overschrijven om ze specifieker te maken voor jouw bibliotheek (bv. wanneer je het Plus-abonnement aanbiedt voor prijsdifferentiatie bij e-boeken, maar de digitale collectie Cinébib bij jou wel in het basisabonnement zit).

Deze teksten vind je in de MB-admin onder Beheer > Vertalingen:

Hier is er voor elk abonnement een “naam” en een “meer info” veld voorzien. Via de dropdown kan je ook de andere talen aanpassen:

Je kan op de hele pagina zo veel velden in verschillende talen aanpassen als je wil en dan deze allemaal in één keer opslaan via de knop onderaan:

Opmerking: abonnement 180 – Instelling staat hier ook bij, maar aangezien dit geen abonnement is voor personen, wordt dit niet niet aangeboden bij het online (her)inschrijven (zie de cursus over online (her)inschrijven).