Stuur me een e-mail

Is een boek op je lijstje uitgeleend? Klik dan op het belletje om je e-mailadres op te geven. Zo krijg je een mail wanneer het opnieuw binnen is. Je kan dit instellen voor zo veel boeken als je zelf wil.

Is een titel niet beschikbaar in een van jouw gekoppelde bibliotheken, dan verschijnt er een knop met een belletje bij de beschikbaarheid.

Als je daar op klikt krijg je te zien naar welk e-mailadres het mailtje zou worden verstuurd. Indien nodig kan je dit aanpassen.

Als alles goed verlopen is krijg je na klikken op ‘Hou me op de hoogte’ een bevestigingsscherm en kleurt de knop met het belletje blauw.

Ook vanuit de beschikbaarheid op de detailpagina van een titel kan een lener voor deze service kiezen maar daar verschijnt de knop enkel bij exemplaren zonder reserveerknop en met status ‘onbeschikbaar’, ‘in bestelling’ of ‘vermist’ (zie onderaan de les over de detailpagina in de publiekscatalogus).

Via jouw Mijn Bibliotheek-profiel kan je geen overzicht opvragen van welke titels je op de hoogte wil gehouden worden. Je kan zelf het overzicht bewaren door de bevestigingsmails op te slaan in een apart mapje in jouw mailbox.