Deze vind je via de Mijn Bibliotheek-adminstratie, deel Beheer > Bibliotheek.

Opties bericht vervaldatum lidmaatschap

Deze optie is enkel van belang als “automatisch berichten creëren” geactiveerd is voor je bib. Deze activatie zorgt ervoor dat de gebruiker bepaalde berichten krijgt via de berichten-inbox in Mijn Bibliotheek. Zie Mijn bibliotheekberichten versturen voor meer informatie hierover. De instelling hier slaat op één van die berichten, namelijk het waarschuwingsbericht over het naderen van de vervaldatum van het lidmaatschap.

Je kan instellen of je al dat bericht al dan niet wil tonen en zo ja, hoeveel dagen voor het verlopen van de vervaldatum. Als je kiest voor ‘gebruik bibliotheeksysteem default’ dan wordt het bericht verstuurd met een defaultwaarde van 14 dagen. Kies je voor ’toon niet’ dan wordt het bericht niet verstuurd. Kies je voor ’toon wel’ dan krijg je een veld waarin je zelf een waarde kan opgeven voor het aantal dagen en waarmee je dus de default van 14 dagen overschrijft.

Andere instellingen checken

Onderaan dezelfde pagina kan je de instellingen controleren die aan de kant van Cultuurconnect worden beheerd. Zo zie je bijvoorbeeld welke IP-adressen staan ingesteld en welke rechten jouw bibliotheek heeft op welke digitale collecties.

Scherm met de info over de bib in de admin