Lijsten Mijn Bibliotheek maken en beheren

Via de knop ‘Zet op lijst’ kan een ingelogde websitebezoeker lijstjes maken. Na het klikken op die knop is er de keuze om het item op een bestaande of nieuwe lijst te plaatsen.

Na het klikken op ‘zet op lijst’ opent een menu waar je meteen een nieuwe lijst kan aanmaken om dit item in te stoppen of waar je in het overzicht van jouw reeds bestaande lijsten kan aangeven in welke lijst dit moet gebeuren. Onmiddellijk nadat je een nieuwe lijst hebt gemaakt of nadat je een lijst hebt geselecteerd (dan komt er een hartje naast te staan) kan je doorklikken naar desbetreffende lijst.

Via ‘lijsten’ in het menu van het Mijn Bibliotheekprofiel kunnen de lijsten verder beheerd worden. Ook kan je van daaruit nieuwe lijsten maken.

Als je een lijst openklikt krijg je de mogelijkheid om ze te delen of te exporteren. Bij titels die op dat moment niet beschikbaar zijn staat er een knop met een belletje. Daarmee kan je aangeven dat je een email wenst te krijgen op het moment dat deze titel terug ter beschikking komt. (Zie topic ‘Stuur me een e-mail‘.)