Inzendingen bekijken en/of downloaden
Inzendingen van een bepaald formulier bekijken

Ga via het overzicht in het dashboard naar het overzicht van de webformulieren (heb je een account als ‘kijker’, dan staat dit overzicht reeds open na het inloggen in het CMS zie LINK les over inloggen CMS LINK). Dat opent standaard op het tabblad ‘formulieren’. Zoek het formulier waarvan je de inzendingen wil zien en klik door op ‘resultaten’. Zo ga je rechtstreeks naar het tabblad resultaten van het gewenste formulier.

Heb je het formulier al open staan, dan kies je daar voor het tabblad ‘resultaten’.

Inzendingen van alle formulieren samen bekijken

In de overzichtsweergave van de formulieren kan je ook voor het tabblad ‘inzendingen’ kiezen. Daar staan de inschrijvingen van alle formulieren samen. Via de dropdowns kan je hierin filteren om bepaalde inzendingen op te lijsten. Bij ‘verzonden naar’ zie je hier of het een inzending betreft op een formulier dat gekoppeld is aan een bepaalde activiteit (zie LINK les activiteit toevoegen LINK)

Inzendingen downloaden

Open hiervoor de tab Downloaden en stel dezelfde 2 opties in die op onderstaand screenshot zichtbaar zijn in de groene kadertjes.

Bij Column options zijn de in het geel gemarkeerde velden (ID-inzending, Naam en Emailadres) nuttig om op te nemen in je download, de overige velden kan je best allemaal uitvinken voor een overzichtelijke tabel.

Via de downloadopties daaronder kan je eventueel nog opgeven dat er maar een bepaald deel van de inzendingen moet gedownload worden. ‘Download export file’ staat standaard aangevinkt. Wil je dat de inzendingen enkel op het scherm getoond worden en hoeven ze niet gedownload te worden, dan kan je dit uitvinken.