Hoe kan ik zien welke medewerker bepaalde bedragen heeft ontvangen of kwijtgescholden?

Ontvangen

Er bestaat geen overzicht waarbij je van alle bedragen kan zien welke medewerker die heeft geboekt.
– Je kan bij een specifieke lener via Klant > Financieel > Registraties > Historie de afgeboekte kosten zien. Dubbelklik op een regel om het detail te zien, inclusief de medewerker die de afboeking deed.
– Je kan het rapport Dagoverzicht per kasgroep opvragen voor een specifieke medewerker, aan de hand van zijn/haar actor-id (op te vragen via de servicedesk). Je vult je kasgroep (vestigingsnr + dagboeknr., bvb. 5070071) in en kiest een periode, vul je geen periode in dan neemt Wise de huidige sessie. De ontvangsten en uitgaven worden getoond per datum en per dagboek.
– In het overzicht Financiële details zijn er de kolommen ‘pid’ (actor id van de medewerker die de kost boekte) en ‘afboek pid’ (medewerker die de kost afboekte).

Kwijtgescholden

Er bestaat een afzonderlijk overzicht voor kwijtscheldingen of afboekingen, te vinden onder Financieel > Overzichten > Afboekingen. Hier vul je het nummer van de Financiële Organisatie in en kies je een periode. Kies je bij Afdrukken voor Details, dan zie je welke medewerker de afboeking verrichte (en voor welke lener). Klik vervolgens op Maak rapport.