Nieuwsbericht over Mijn Leestipper

Zet een nieuwsbericht over Mijn Leestipper op de startpagina van je website (bericht in de kijker) of op een aparte pagina. Zet bijvoorbeeld om de 2 à 3 maanden een nieuw nieuwsbericht klaar, haal het af en toe weg en plaats het er dan opnieuw op. Zo blijf je deze dienst onder de aandacht brengen op je website. Onder de laatste zin – of de call to action – roep je op tot actie en link je naar [gemeente].bibliotheek.be/mijnleestipper.

Maak bijvoorbeeld een nieuwsbericht waarin je een herkenbaar probleem van je klanten benoemt “Hoe vind ik een boek dat ik graag wil lezen?”. Jouw bib geeft vervolgens enkele oplossingen als expert. Maak hier 1 keer tijd voor. Nadien kan je dit artikel jaarlijks aanpassen, hergebruiken en opnieuw verspreiden.

Extra:
Lees hoe je een nieuwsbericht op je website maakt.
Lees hoe je een bericht in de kijker of een uitgebreid bericht op de website plaatst. 

Voorbeeldtekst 1

Nieuw: Krijg leestips op maat met Mijn Leestipper
Deze nieuwe dienst van de bib tipt je elke maand boeken naar je eigen smaak en voorkeur, recht uit onze fictiecollectie voor volwassenen.

Krijg leestips in 4 eenvoudige stappen:

  1. Surf naar gemeente.bibliotheek.be/mijnleestipper (let op: pas de url aan!)
  2. Klik op ‘Ja, geef me leestips op maat’
  3. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel
  4. Beantwoord een aantal vragen over jouw interesses en leesvoorkeuren

Veel leesplezier!

Voorbeeldtekst 2

Welk boek is jou op het lijf geschreven?
Mijn Leestipper geeft je elke maand persoonlijke leestips recht uit de collectie van de bib. De boeken zijn speciaal voor jou geselecteerd uit onze collectie Nederlandstalige fictieboeken, op basis van je leesvoorkeuren en je leenhistoriek. 
Elke maand verrast Mijn Leestipper je met nieuwe leestips op maat. Als je dat wil, brengen we je per e-mail op de hoogte als er nieuwe tips klaarstaan. Zo weet je altijd wat gelezen. 
Benieuwd welke boeken helemaal bij jou passen? 
Ontdek Mijn Leestipper

Voorbeeldtekst 3

Welk boek spreekt jou het meest aan?

Via Mijn Leestipper ontvang je maandelijks persoonlijke aanbevelingen rechtstreeks uit de collectie van de bibliotheek. De boeken zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd uit onze collectie Nederlandstalige fictieboeken, gebaseerd op jouw leesvoorkeuren en leenhistorie.

Elke maand verrast Mijn Leestipper je met nieuwe aanbevelingen op maat. Als je dat wenst, houden we je per e-mail op de hoogte wanneer er nieuwe tips beschikbaar zijn. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er te lezen valt.

Benieuwd welke boeken perfect bij jou passen? Ontdek het met Mijn Leestipper!

Beelden voor bij het nieuwsbericht vind je bij het overzicht promotiemateriaal.