Jouw leners kunnen met hun Mijn Bibliotheek-profiel maandelijks rekenen op een verse lading persoonlijke leestips. Mijn Leestipper baseert zich daarvoor op de leenhistoriek en het leesprofiel. Zo kan jouw bib lenersvragen naar “een goed boek” opvangen en persoonlijk adviseren en inspireren. 

Gebruikers van Mijn Leestipper zijn over het algemeen zeer tevreden over deze dienst, eens ze de weg ernaartoe gevonden hebben. Zorg ervoor dat jouw publiek Mijn Leestipper leert kennen met het promotiemateriaal en de tips vanop het leerplatform. Je krijgt tips, beeldmateriaal  en kant-en-klare teksten om promotie te maken voor Mijn Leestipper via allerlei kanalen, bijvoorbeeld je bibliotheekwebsite, de bib, e-mailing, sociale media.

Denk aan de kracht van herhaling: mensen komen gemiddeld 7 keer met een boodschap in aanraking voordat ze besluiten om tot actie over te gaan. Zet geregeld een berichtje over Mijn Leestipper in je nieuwsbrief, je website, je sociale media. Ontvang meer tips, voorbeeldposts en updates via de nieuwsbrief van Mijn Leestipper.

Vragen en opmerkingen over Mijn Leestipper zijn steeds welkom bij de servicedesk van Cultuurconnect.