Algemeen

Kinderen naar school, ontbijttafel afgeruimd, was opgeplooid … tijd om even uit te blazen met een boek van de bib. Mijn Leestipper helpt je boeken vinden die jij graag leest  👀 op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Hectische dag achter de rug? Adem in, adem uit, ga zitten en lees een boek. De bib helpt je graag kiezen op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Zin om ’s avonds weg te dromen in een goed boek van de bib? Mijn Leestipper en de bib geven je maandelijks boekentips die helemaal bij je passen. Lees meer en activeer deze dienst via mijnleestipper.bibliotheek.be.

Op zoek naar een goed boek? Mijn Leestipper snelt je maandelijks te hulp met boekentips op jouw maat. Snel naar mijnleestipper.bibliotheek.be!

Ken jij Mijn Leestipper al? Elke maand krijg je persoonlijke boekentips uit onze collectie. Stel je leeslijstje samen en pik de boeken op in de bib ✔️ Tot snel!

Ontmoet je nieuwe favoriete boek op Mijn Leestipper, de gloednieuwe dienst van de bib. Op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Ontdek boeken die graag wil lezen met Mijn Leestipper. Elke maand krijg je leestips, met een korte inhoud en info over de beschikbaarheid in de bib.  📖

Weet je niet wat te lezen? De bib inspireert en adviseert je vanaf nu elke maand met persoonlijke leestips. Neem snel een kijkje op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Geen leesvoer meer? Met Mijn Leestipper vul je je leeslijstje moeiteloos weer aan.

Activeer jouw profiel op Mijn Leestipper en ontvang maandelijks leestips op maat uit onze collectie met Nederlandstalige fictie voor volwassenen.  📚

Nieuw in de bib: Mijn Leestipper. Goed voor elke maand nieuwe boekentips die je helemaal op het lijf zijn geschreven. Ontdek jouw persoonlijke leestips op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Benieuwd welke boeken helemaal bij jou passen? Ontdek het op Mijn Leestipper. mijnleestipper.bibliotheek.be