Mijn Leestipper in je e-nieuwsbrief

Zet af en toe een berichtje in je nieuwsbrief over Mijn Leestipper. Geef boekentips van het bibliotheekteam en verwijs naar Mijn Leestipper of geef algemene informatie over de dienst.

Jouw bibliotheeknieuwsbrief is een belangrijk kanaal. Maak een contentplanning voor je nieuwsbrieven. Hou cijfers bij en leer eruit. Schrijf kort, duidelijk en activerend.

Voorbeeldtekst 1

Mijn Leestipper geeft je leestips op maat

Vanaf nu kan je terecht bij Mijn Leestipper voor maandelijkse boekentips naar jouw eigen smaak en voorkeur, recht uit de fictiecollectie voor volwassenen van onze bib. 

Zo werkt het

Voorbeeldtekst 2

Persoonlijke leestips uit de fictiecollectie voor volwassen leners

Leden van de bib kunnen vanaf nu terecht bij Mijn Leestipper voor persoonlijke leestips. Deze nieuwe dienst tipt leners boeken naar hun eigen smaak en voorkeur, recht uit de collectie van hun eigen bib. Aanmelden gaat snel en eenvoudig met het Mijn Bibliotheek-profiel via bibliotheek.be/mijnleestipper

Lees meer over Mijn Leestipper

Voorbeeldtekst 3

Op zoek naar een boek dat echt bij je past?

Mijn Leestipper selecteert speciaal voor jou leestips uit de collectie van de bib. Op basis van je leesprofiel en leenhistoriek ontvang je elke maand een lading vers leesvoer.

Meld je eenvoudig aan met je Mijn Bibliotheek-profiel en ontdek welke boeken jou op het lijf geschreven zijn.

Geef me leestips 

Voorbeeldtekst 4

Hoe vind je boeken die je graag wil lezen?

Genieten op een bankje in het park of in de tuin met de eerste zonnestralen op je smoel en je favoriete boek op schoot … Dat is leven! Welke boeken uit onze collectie bij jou passen, dat vertelt Mijn Leestipper je. Elke maand 30 nieuwe leestips gebaseerd op leenhistoriek en leesvoorkeuren, dat kan niet missen. Met Mijn Leestipper weet je altijd wat gelezen.

Probeer het uit

Beelden

Afhankelijk van welk formaat je nodig hebt, kan je een horizontaal of vierkant beeld bij zetten. Alle beelden vind je bij het overzicht promotiemateriaal.