Lente

Breng de zon binnen met de boeken van de bib. Welk boek wil jij graag lezen? Vraag het aan Mijn Leestipper!

Genieten op een bankje in het park of in de tuin met de eerste zonnestralen op je smoel en je favoriete boek op schoot … Dat is leven! Vind je volgende favoriete boek met Mijn Leestipper.

Welke boeken uit onze collectie bij jou passen, dat vertelt Mijn Leestipper je. Elke maand 30 nieuwe leestips gebaseerd op leenhistoriek en leesvoorkeuren, dat kan niet missen. Probeer het uit!

Geeft de zon jou ook weer energie en zin om buiten te gaan en te lezen? Vind boeken die helemaal bij je passen met Mijn Leestipper.

Krijg eke maand een verse lading persoonlijke boekentips en maak een mooie leeslijst voor de komende lente. De boeken vind je allemaal in onze collectie. Met Mijn Leestipper weet je vanaf nu altijd wat gelezen!

Kriebelt het deze lente om nieuwe boeken te leren kennen die je graag wil lezen? Registreer je op Mijn Leestipper en krijg elke maand nieuwe leestips op maat uit de collectie van de bib.

Welke boeken wil jij graag lezen deze lente? Vind de weg in de collectie van de bib naar boeken die bij je passen: registreer je voor de maandelijkse leestipsdienst Mijn Leestipper. Tot binnenkort!