Voorstelling verwijderen uit programma-overzicht

Je kan voorstellingen verwijderen uit jouw programma-overzicht door rechts te klikken op het vuilbakje.

Opgelet! Als je een voorstelling verwijdert, dan verwijder je ook al de speel- en rapportagegegevens over deze voorstelling. Je doet dit best dus enkel bij voorstellingen waarvan er nog geen speelsessies waren (vb. wanneer je een fout maakte bij de invoer).

Wil je de speelgegevens over de voorstelling behouden dan kies je beter voor de archieffunctie. Druk links op het zwarte postbakje en de voorstelling wordt in jouw archief geplaatst. Zo is ze niet meer zichtbaar in je overzicht en de keuzelijst voor de scholen. De voorstelling blijft wel beschikbaar in het programma (in jouw archief). Ook handig voor voorstellingen die door omstandigheden uitgesteld zijn of later hernomen worden. Je kan die dan simpelweg uit het archief vissen en via één muisklik terug in je programma opnemen (klik terug op het zwarte postbakje om te de-archiveren). Check hieronder het instructiefilmpje.

TIP: Start je met de input van schoolvoorstellingen van een nieuw seizoen? Archiveer dan eerst de voorstellingen van het afgelopen seizoen en hou je programmaoverzicht up to date!