Wat zie je op het scherm?

Het klantrecord bovenaan, bij Blijft over, is het klantrecord in jouw bib (die het meest recent actief is geweest).

Elke klant krijgt een vakje met summiere info. Wil je meer details, dan klik je op Details naast het vak. Dan opent een beperkte versie van de klantenadministratie. Wil je nog meer zien, open dan de volledige klantenadministratie. Tip: je kan maar 1 klant per keer openzetten. Wil je ze naast elkaar vergelijken, open dan een extra client. Is de klant niet van jouw instantie en werk je niet samen, dan kan je niet naar meer Details. Dan moet je het doen met de info in het vakje in de ontdubbelfunctionaliteit.

Je ziet actor-id, naam, geslacht, geboortedatum, rijksregisternummer en info over het lidmaatschap. Je ziet ook waarop er gematcht is.

Opgelet! Bij conversie zijn dubbele rijksregisternummers in het veld Legitimatie op het tabblad Eigenschappen-2 gezet, daar wordt ook op gezocht bij ontdubbelen. Soms gaat het hier niet om een dubbel, maar om foute informatie. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat bij kopiëren tijdens invoer in het vorige systeem, het rijksregisternummer van de moeder bij de kinderen is gezet. Hier zal je dus wat moeten opkuisen: je verwijdert het rijksregisternummer uit het veld Legitimatie en zet een melding bij de klant dat de eID ingelezen moet worden, zodat het juiste rijksregisternummer bij de juiste klant in het juiste veld kan worden gezet.