In je nieuwsbrief

Hieronder vind je een voorbeeldtekst voor een kort berichtje en een langer berichtje in je nieuwsbrief, afhankelijk hoe de nieuwsbrief van jouw bib eruit ziet. Zet in een nieuwsbrief 3 tot maximaal 8 items en laat de vaste diensten van de bib geregeld terugkomen als item, in combinatie met nieuws over de activiteiten van je bib, extern nieuws en vaste rubrieken, zoals een boekentip van de maand.

Voorbeeldtekst kort item

Op zoek naar een boek dat bij de interesses en leeftijd van je kind past? Bieblo gidst je doorheen het aanbod en geeft boekentips die je meteen kan uitlenen.

Voorbeeldtekst langer item

De Bieblo-uil nestelde zich in de kinderafdeling van onze bib en helpt kinderen tussen 6 en 12 jaar oud een boek te vinden dat ze graag lezen. Aan de hand van afbeeldingen leert hij de kinderen kennen. Hij zoekt geschikte boekentips die op dat moment beschikbaar zijn in de bib. Klaar? Lezen maar!

Dan staat de Bieblo-uil klaar om jouw leerlingen leesadvies te geven dat aansluit bij hun interesses en leeftijd. Binnen de minuut hebben ze enkele goede boekentips te pakken. Het spel is gebouwd op kindermaat en wijst zichzelf uit, je hoeft niet op voorhand uit te leggen hoe het werkt. Bieblo maakt een klasbezoek aan de bib extra leuk, met het aantrekkelijke design en een snel resultaat.