Zet een item over Bieblo je nieuwsbrief

Hieronder vind je een voorbeeldteksten voor een kort berichtje en een langer berichtje in je nieuwsbrief, afhankelijk hoe de nieuwsbrief van jouw bib eruit ziet. Zet in een nieuwsbrief 3 tot maximaal 8 items en laat de vaste diensten van de bib geregeld terugkomen als item, in combinatie met nieuws over de activiteiten van je bib, extern nieuws en vaste rubrieken, zoals een boekentip van de maand.

Wil je de promotievideo van Bieblo delen via je nieuwsbrief? Plaats een afbeelding uit de video in je nieuwsbrief (= screenshot) en zet er een ‘play’-knop op. Link onder je afbeelding naar de basispagina over Bieblo op je bibliotheekwebsite of naar de promotievideo van Bieblo op YouTube. Een video rechtstreeks delen in een nieuwsbrief doe je best niet, omdat je veel kans hebt dat je mail wordt tegengehouden of dat hij de video niet wil afspelen.

Voorbeeldteksten

Voorbeeldteksten kort item

  • Op zoek naar een boek dat bij de interesses en leeftijd van je kind past? Bieblo gidst je doorheen het aanbod en geeft boekentips die je meteen kan uitlenen.
  • Op zoek naar een boek dat bij de interesses en leeftijd van je kind past? Speel samen met je kind het intuïtieve spel Bieblo op onze kinderafdeling en krijg 8 boekentips die je meteen kan uitlenen. 
  • Bieblo geeft boekentips aan kinderen van 6 tot 11. Al swipend door mooie illustraties vertel je aan Bieblo wat jouw interesses zijn. Op het einde krijg je 8 boekentips die passen bij jouw interesses en leeftijd.

Voorbeeldteksten langer item

De Bieblo-uil nestelde zich in de kinderafdeling van onze bib en helpt kinderen tussen 6 en 12 jaar oud een boek te vinden dat ze graag lezen. Aan de hand van afbeeldingen leert hij de kinderen kennen. Hij zoekt geschikte boekentips die op dat moment beschikbaar zijn in de bib. Klaar? Lezen maar!

Dan staat de Bieblo-uil klaar om jouw leerlingen leesadvies te geven dat aansluit bij hun interesses en leeftijd. Binnen de minuut hebben ze enkele goede boekentips te pakken. Het spel is gebouwd op kindermaat en wijst zichzelf uit, je hoeft niet op voorhand uit te leggen hoe het werkt. Bieblo maakt een klasbezoek aan de bib extra leuk, met het aantrekkelijke design en een snel resultaat. 

—-

Bieblo geeft boekentips aan kinderen van 6 tot 11. Al swipend door mooie illustraties vertel je aan Bieblo wat jouw interesses zijn. Op het einde krijg je 8 boekentips die passen bij jouw interesses en leeftijd. Staat er tussen de 8 leestips toch geen boek dat je aanspreekt? Vernieuw de pagina voor andere boekentips uit de bib. Elke boekentip kan je meteen uitlenen!

Bieblo is jouw persoonlijke gids voor boekentips, speciaal ontworpen voor kinderen tussen 6 en 11 jaar. Terwijl je door prachtige illustraties bladert, vertel je aan Bieblo wat jou interesseert. Op het einde krijg je 8 boekentips die perfect passen bij jouw smaak en leeftijd. Vind je geen boek dat je aanspreekt? Geen probleem! Vernieuw gewoon de pagina voor meer suggesties uit de bib. En het beste van alles? Je kunt elk voorgesteld boek meteen uitlenen!

Is het soms een uitdaging voor jouw kind om tussen de vele boeken in de bib een leuk exemplaar te vinden? Geen zorgen, Bieblo staat klaar om te helpen! Dit slimme spel is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 6 en 11 jaar oud en biedt boeken die perfect passen bij hun interesses en leeftijd. Terwijl ze op een speelse manier door afbeeldingen bladeren die verschillende thema’s zoals fantasie en dieren uitbeelden, leert Bieblo hun voorkeuren kennen. Na slechts enkele minuten presenteert Bieblo 8 aantrekkelijke boekomslagen die ze gemakkelijk vinden in de bibliotheek en meteen kunnen lenen.

Download een beeld voor in je nieuwsbrief vanop de pagina met het promotiemateriaal voor Bieblo.