Bericht in de kijker

Op de homepagina van je website kan je een bericht in de kijker plaatsen. Hieronder vind je 3 voorbeeldteksten. Zet om de 3 maanden een berichtje op je homepagina om Bieblo zichtbaarheid te geven. Laat het er telkens 2 tot 3 weken op staan.

Voorbeeldtekst 1

Zoek een boek met Bieblo

Bieblo geeft boekentips aan kinderen van 6 tot 11. Al swipend door mooie illustraties vertel je aan Bieblo wat jouw interesses zijn. Op het einde krijg je 8 boekentips die passen bij jouw interesses en leeftijd. Staat er tussen de 8 leestips toch geen boek dat je aanspreekt? Vernieuw de pagina voor andere boekentips uit de bib. Elke boekentip kan je meteen uitlenen!

Tot binnenkort? (link hieronder door naar de Bieblo-pagina)

Voorbeeldtekst 2

Boekentips voor kinderen van 6 tot 11

Op zoek naar een boek dat bij de interesses en leeftijd van je kind past? Speel samen met je kind het intuïtieve spel Bieblo in de kinderafdeling en krijg 8 boekentips die je meteen kan uitlenen. 

Lees meer over Bieblo (link hieronder door naar de Bieblo-pagina)

Voorbeeldtekst 3

Een persoonlijke gids voor boekentips

Bieblo is jouw persoonlijke gids voor boekentips, speciaal ontworpen voor kinderen tussen 6 en 11 jaar. Terwijl je door prachtige illustraties bladert, vertel je aan Bieblo wat jou interesseert. Op het einde krijg je 8 boekentips die perfect passen bij jouw smaak en leeftijd. Vind je geen boek dat je aanspreekt? Geen probleem! Vernieuw gewoon de pagina voor meer suggesties uit de bib. En het beste van alles? Je kunt elk voorgesteld boek meteen uitlenen!

Zien we jou binnenkort?

Kies een beeld voor bij je bericht vanop het overzicht met alle Bieblo-promotiemateriaal.