Bieblo op je sociale media

Hieronder vind je voorbeeldposts voor op je sociale media. Volg de nieuwsbrief Bieblo, daar krijg je geregeld nieuwe voorbeeldposts om in te plannen op je sociale media. Link steeds door naar de basispagina over Bieblo op je website. Deze staat klaar in de backend van het websiteplatform om over te nemen.

Gebruik de promotiebeelden van Bieblo of gebruik foto’s van kinderen in je eigen bib die Bieblo spelen. Let hierbij steeds op dat je rekening houdt met de privacy: vraag toestemming voor publicatie, breng geen gezichten herkenbaar in beeld, gebruik overzichtsfoto’s met een groepje mensen eerder dan portretfoto’s.

Deel de promotievideo van Bieblo best niet als YouTube-link op de sociale media, maar upload hem rechtstreeks als mp4. De socialemediaplatformen zullen jouw video meer laten zien aan je volgers als je deze niet weg leidt naar een ander platform om de video te kunnen zien.

Download de video, een beeld of een animatie voor op de sociale media via de pagina met het overzicht van promotiemateriaal.

Voorbeeldposts

  • Ben je tussen 6 en 11 en zoek je een goed boek? Bieblo geeft je binnen de minuut 8 boekentips die passen bij jouw interesses en leeftijd! 
  • Oehoe! Onze Bieblo-uil nestelde zich in de kinderafdeling en zoekt geschikt leesvoer voor kinderen tussen 6 en 11 jaar. Kom kennismaken en vind een boehoek dat je graag wil lezen!
  • Een bezoek met de kids aan de bib? Vergeet onze Bieblo-uil niet te groeten. Je vindt hem in de kinderafdeling en hij helpt jullie graag om mooie boeken te vinden in de collectie, die aansluiten bij de interesses en leeftijd van elk kind.
  • Met Bieblo in de bib weet elk kind van 6 tot 11 wat gelezen! Krijg boekentips die direct beschikbaar zijn in de bib en die helemaal in lijn liggen met de interesses van jouw kind.
  • Weet jouw kind niet wat te lezen of wil je eens iets nieuws ontdekken in de collectie van de bib? Bieblo raadt boeken aan op basis van de leeftijd en interesses van je kind. De boekentips zijn allemaal beschikbaar in onze bib!
  • Bieblo is een persoonlijke gids voor boekentips, speciaal ontworpen voor kinderen tussen 6 en 11 jaar. Terwijl je door prachtige illustraties bladert, vertel je aan Bieblo wat jou interesseert.
  • De Bieblo-uil nestelde zich in de kinderafdeling van onze bib en helpt kinderen tussen 6 en 12 jaar oud een boek te vinden dat ze graag lezen. Aan de hand van afbeeldingen leert hij de kinderen kennen. Hij zoekt geschikte boekentips die op dat moment beschikbaar zijn in de bib. Klaar? Lezen maar!
  • Onze Bieblo-uil nam zijn intrek in de kinderafdeling en speurt naar het perfecte leesvoer voor kinderen van 6 tot 11 jaar oud. Maak kennis en ontdek een boekhoekje dat jouw kinderen enthousiast maakt om te lezen!