Nieuwsbericht

Maak 2 keer per jaar een nieuwsbericht over Bieblo en plaats dit op je website. Ook diensten en producten die je al een tijd aanbiedt, kunnen nog onderwerp zijn van een nieuwsbericht om het nog een keer onder de aandacht te brengen. Hieronder vind je 3 voorbeeldteksten voor nieuwsberichten.

Voorbeeldtekst 1

Met Bieblo weet elk kind wat gelezen 

Vindt jouw kind het ook soms moeilijk om een tof boek te vinden tussen al die boeken in de bib? Bieblo helpt graag een handje. Dit intuïtieve spel bezorgt kinderen van 6 tot 11 boeken die aansluiten bij hun interesses en leeftijd. Spelenderwijs gaan ze door afbeeldingen die thema’s uitbeelden, zoals fantasie en dieren. Zo leert Bieblo hun interesses kennen. Na enkele minuten geeft Bieblo 8 aantrekkelijke covers, die ze makkelijk kunnen terugvinden in de bib en meteen kunnen uitlenen. 

Het Bieblo-uiltje kijkt ernaar uit om kennis te maken met jouw kroost. Tot binnenkort in de kinderafdeling! (link onder deze laatste zin door naar de basispagina van Bieblo of naar de adresgegevens van jouw bibliotheek)

Voorbeeldtekst 2

Op zoek naar een boek? Bieblo!

Maakte jij al kennis met onze Bieblo-uil? Deze bijzondere uil maakte zijn nest in de kinderafdeling van onze bib. Ben jij tussen 6 en 12 jaar oud? Dan helpt hij jou vast en zeker ook graag een goed boek te vinden tussen al die boeken in de bib. De Bieblo-uil toont je afbeeldingen en jij zegt welke afbeeldingen je leuk vindt. Zo leert hij je kennen en toont je een heleboel boeken die je graag leest. Alle boekjes staan op dat moment in de bib, klaar om door jou gelezen te worden. 

Veel leesplezier! (link hieronder door naar de basispagina van Bieblo of naar de adresgegevens van jouw bibliotheek)

Plaats een beeld bij je nieuwsbericht. Maak je keuze uit de map met promotiemateriaal van Bieblo.