Trailers en beeldmateriaal films

Hieronder vind je de trailers vanop de verschillende platformen. Rechts onderaan kan je deze embedden op je website of downloaden om te delen op sociale media. Je vindt deze video’s ook in de map met gedeeld beeldmateriaal van Cultuurconnect.

TIP! Je kan deze afgewerkte video-bestanden zo verspreiden, maar we raden aan om de Canva-sjablonen te gebruiken. Die kan je bewerken: de url aanpassen naar de url van jouw eigen webpagina over Cinébib. Onderstaande video’s linken naar de algemene doorverwijspagina cinebib.be, en dat is niet ideaal. Door meteen te linken naar de pagina op jouw bibliotheekwebsite bespaar je je publiek enkele kliks. De rechtstreekse links naar alle bewerkbare Canva-sjablonen vind je op de pagina met het overzicht van het Cinébib-promotiemateriaal (onderaan).

Let op: door het vele videomateriaal kan het zijn dat deze pagina op het leerplatform enkele keren opnieuw moet laden, of dat het lang duurt om de pagina te laden. Even geduld dus, dat is normaal 😉

Zie je helemaal niks verschijnen? Dan komt dat door je cookie instellingen. Je kan deze aanpassen in de footer helemaal onderaan deze pagina. Scrol dus door naar beneden en klik daar op ‘cookie instellingen’. Vink alle vakjes aan en refresh de pagina. Dan zou je het mediakanaal met daarin de trailers op het scherm moeten krijgen.