In nieuwsbrieven en e-mails

Onderstaande tekst kan je naar believen verwerken tot een tekst in de stijl van je bib. Dit is bruikbaar voor je nieuwsbrief, maar bijvoorbeeld ook voor e-mails naar scholen of andere organisaties in de buurt waar je Cinébib kan promoten.

Short copy

Lid van de bib? Met Cinébib stream je films en documentaires op je eigen toestel, waar en wanneer je wil. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel en haal de betere cinema in huis! Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Registreer je (link).

Long copy

Lid van de bib? Met Cinébib stream je films en documentaires op je eigen toestel, waar en wanneer je wil. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel en haal de betere cinema in huis!

Cinébib, filmaanbod op 3 platformen

Op het Sooner-platform vind je vooral films uit de hedendaagse Europese onafhankelijke cinema, van bekende klassiekers tot minder bekende parels.

Op het Dalton-platform bekijk je de beste documentaires van DOCVILLE, de strafste kortfilms vanop het Kortfilmfestival Leuven, de bijzonderste wereldcinema van MOOOV filmfestival en de leukste kinder- en jongerenfilms van JEF. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met nieuwe titels.

Op het Avila-platform bekijk je hedendaagse en klassieke films en documentaires van Belgische bodem. Elke 3 maanden staat hier een nieuw, zorgvuldig geselecteerd aanbod.

Ontdek Cinébib (link naar je website)

Heeft jouw bibliotheek maar 1 platform? Dan hoef je dit niet te benoemen. Je vervangt dan ‘Op het X-platform’ door ‘Op Cinébib’. Ook de tussentitel ‘Cinébib, filmaanbod op 3 platformen’ wordt dan gewoon ‘Cinébib filmaanbod’.

Hoe werkt het?

  • Heb je een lidmaatschap bij de bibliotheek en een Mijn Bibliotheek-profiel? Super! Dan kan je gewoon hiermee aanmelden op Cinébib.
  • Heb je een lidmaatschap bij de bibliotheek, maar heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Registreer je op Mijn Bibliotheek (LINK) om het filmaanbod van Cinébib te kunnen streamen.
  • Heb je nog geen lidmaatschap bij de bibliotheek? (vul hier informatie aan over hoe nieuwe klanten lid kunnen worden, bv online inschrijven/aan de balie)