De belangrijkste verbeteringen

🍽 Menu: De menu’s zijn logischer opgebouwd: onder ‘Mijn bib’ vind je je eigen inhoud: ‘Mijn spelen’ (voorheen: spelconfiguraties), ‘Mijn vragen’, ‘Mijn social media posts’ en ‘Mijn locaties’. Onder ‘Andere bibs’ staan dan weer publieke vragen en spelen die je kan gebruiken voor een eigen spel.

🗂 Fiche: Een spel of vraag zie je voortaan als een ‘Fiche’. Klap de fiche uit om snel te zien welk spel of welke vraag je voor je hebt. Bij een spel zie je daar ook de status: in opbouw, gestart of afgelopen.

🌈 Kleurcodes: Vragen en spelen krijgen kleurcodes die het vraagtype aanduiden. Zo zie je meteen welke vraagtypes je vaak gebruikt en of je genoeg afwisselt.

📍Locaties voor Quest-vragen: Een Quest-vraag heeft ook in de nieuwe versie een 6-cijferige code, maar in de nieuwe versie kan je daar een naam van een fysieke locatie aan koppelen, bijvoorbeeld  “De grote trap” of “Muziekafdeling”. Zo is het meteen duidelijk waar een vraag thuishoort.

🗄 Geen archief meer: Spelen en vragen kan je nu echt verwijderen. Het archief bestaat niet meer. Wat je in de oude versie in je archief had geplaatst, vind je vanaf 9 september terug onder ‘Mijn vragen’ en ‘Mijn spelen’. Hou bij wat nog nuttig is en verwijder wat verouderd is.

🔎 Vlotter zoeken: Met een verbeterde combinatie van filters, sorteeropties en zoekmogelijkheden gaat het doorzoeken van spelen en vragen een stuk vlotter.