Op sociale media 

Plaats zeker maandelijks een bericht op je sociale media om Krantenkiosk en Krantenarchief in de kijker te zetten. Je vindt hieronder een aantal voorbeeldposts, via de nieuwsbrief ontvang je geregeld nieuwe voorbeeldposts. Speel in op de actualiteit of op “inhakers”, zoals de Dag van de Persvrijheid. De belangrijkste inhakers en andere tips ontvang je via de nieuwsbrief.

Link in een post telkens door naar jouw pagina met meer informatie over digitale kranten en tijdschriften, of misschien heb je zelfs een pagina met info over de leeshoek. De pagina over digitale kranten en tijdschriften staat klaar ‘in afwachting van moderatie’ op het bibliotheekwebsiteplatform.

Voorbeeldposts

  • Krant lezen zonder tegen de betaalmuur te botsen? Het kan nog! In de bib vind je een groot aanbod recente kranten en tijdschriften die je gratis leest en doorzoekt.
  • Wist je dat je een groot aantal kranten en tijdschriften digitaal kan lezen en doorzoeken in de bib?
  • Neem plaats in onze leeshoek en bezoek de digitale krantenkiosk op je eigen toestel of een toestel van de bib. Daar vind je gratis de meeste recente kranten en tijdschriften. (zet hierbij een mooie foto van de leeshoek)
  • Welkom in onze leeshoek voor de meest recente digitale edities van tal van Vlaamse, Nederlandse en Waalse kranten en tijdschriften. Lees en doorzoek ze snel en gratis.
  • Kies een beeld of animatie voor bij je post uit onderstaande downloads, maak een foto van de leeshoek in de bib of van iemand die een digitale krant leest.

Terug naar de overzichtspagina van Krantenkiosk en Krantenarchief op het leerplatform