In je nieuwsbrief

Zet af en toe een berichtje in de nieuwsbrief van de bib om leners erop attent te maken dat ze in de krantenhoek/leeshoek van de bib gratis een groot aanbod met de meest recente digitale kranten en tijdschriften kunnen lezen en doorzoeken. 

Tip: plan in! Neem dit bijvoorbeeld 3 keer per jaar op in de nieuwsbrief en zet dit op de (communicatie)planning. Het is niet erg dat je jezelf herhaalt. Mensen moeten een boodschap gemiddeld 7 keer zien eer ze tot actie overgaan. 

Voorbeeldtekst 1

Digitale kranten en tijdschriften in de bib

Welkom in onze leeshoek voor de meest recente digitale edities van tal van Vlaamse, Nederlandse en Waalse kranten en tijdschriften. Lees en doorzoek gratis alle artikels op een toestel van de bib of op je eigen toestel.

Ontdek het aanbod

Voorbeeldtekst 2

Krantenartikels digitaal lezen zonder betaalmuur

In de leeshoek van de bib heb je de keuze uit een groot aanbod digitale dagbladen en magazines. Alle meest recente edities overzichtelijk op 1 plek, makkelijk te doorzoeken met Krantenkiosk in de bib.

Zo werkt het

Voorbeeldtekst 3

Digitaal de krant lezen in de bib

Wist je dat je een groot aantal kranten en tijdschriften digitaal kan lezen en doorzoeken in de bib? Neem plaats in de leeshoek en bezoek onze digitale kiosk op je eigen toestel of een toestel van de bib.

Tot binnenkort in de bib

Kies een beeld om toe te voegen aan je nieuwsbrief. Afhankelijk van hoe je nieuwsbrief eruit ziet, kies je de visual die je erbij plaatst: liggend (banner web) of vierkant (vierkante visual).

Terug naar de overzichtspagina van Gopress op het leerplatform