In je nieuwsbrief

Zet af en toe een berichtje in de nieuwsbrief van de bib. Verwijs naar de pagina over het krantenarchief op je website of link rechtstreeks door naar het krantenarchief in de catalogus. Zet hier een eigen foto bij, een foto uit de map met gedeeld beeldmateriaal van Cultuurconnect of 1 van de promotiebeelden: zie overzicht promotiemateriaal.

Tip: Plan in! Plaats bijvoorbeeld 3 keer per jaar een item over het krantenarchief in je nieuwsbrief en zet dit op je communicatieplanning. Het is niet erg dat je jezelf herhaalt. Mensen moeten een boodschap gemiddeld 7 keer zien eer ze tot actie overgaan. 

In je dagelijkse mailverkeer pas je je e-mailhandtekening best af en toe aan met een banner over een dienst van de bib. Ook voor Krantenarchief is een banner voor je e-mailhandtekening voorzien: zie overzicht promotiemateriaal.

Voorbeeldtekst 1

Geschiedenisfanaat, docent of leerkracht? Duik voor je research in ons krantenarchief en doorzoek miljoenen artikels uit Belgische kranten en tijdschriften. Het krantenarchief raadpleeg je altijd en overal met je Mijn Bibliotheek-profiel.

Voorbeeldtekst 2

Heb je een taak actua, PAV, journalistiek of geschiedenis? Studenten of scholier, ons krantenarchief staat voor je klaar! Doorzoek miljoenen artikels uit Belgische kranten en tijdschriften gratis en voor niets met je Mijn Bibliotheek-profiel.

Voorbeeldtekst 3

Geschiedenisfanaat of lid van de heemkundige kring? Raadpleeg het krantenarchief van de bib voor jouw onderzoek. Miljoenen artikels uit Belgische kranten en tijdschriften staan tot jouw beschikking als je je aanmeldt met je Mijn Bibliotheek-profiel. In ons krantenarchief vind je wat je zoekt!

Terug naar de overzichtspagina van Krantenarchief en Krantenkiosk op het leerplatform