Hoe geef ik toegang tot mijn abonnement?

Deel je abonnement op het digitale krantenarchief en de kiosk zonder meerkost met het cultuur- of gemeenschapscentrum, de lagere en secundaire scholen op je grondgebied én je educatieve partners in je gemeente of stad.

Op voorwaarde dat ze beschikken over vaste IP-nummers voor toegang tot internet in hun lokalen, krijgen ze via jouw abonnement toegang tot archief en kiosk. Scholen kunnen de toegang tot het archief zelfs integreren in hun online leerplatform. Zo kan je bijvoorbeeld toegang geven aan volkshogescholen, organisaties voor basiseducatie, organisaties voor Nederlands als tweede taal of gemeentelijke locaties waar regelmatig educatieve activiteiten van de bibliotheek plaatsvinden.

Om een organisatie via de bibliotheek toegang te geven tot Krantenkiosk, dien je een ondertekende versie van onderstaande overeenkomst te versturen naar servicedesk@cultuurconnect.be. Na ontvangst van het formulier krijgt het cultuur-of gemeenschapscentrum, de school of de educatieve partner binnen de 5 werkdagen toegang tot het krantenarchief en de kiosk. De bibliotheek ontvangt hiervan een bevestiging. 

Overeenkomst scholentoegang via de bib Download

Overeenkomst toegang CC en GC Download

Overeenkomst toegang educatieve partners van de bib Download