Promotekst

Leonie heeft een speciale ziekte. Ze noemt het Kameleonitis. Ze leeft zich altijd zo hard in in een verhaal, dat ze even iemand anders wordt. Een reus zonder broek, een vredelievende draak, een schijtende flamingo … alles kan. Tine Embrechts weet de vlam in de pan te krijgen als Leonie. Feestelijke muziek van vier live muzikanten swingt van het ene verhaal naar het andere. Een muzikale reis in tijd en ruimte met tekeningen van Alain Verster en teksten van Dimitri Leue. Dit theatraal concert voor jong, en nog steeds jong, is niet te missen! 

Datum: maandag 26 september 2022

Startuur: 13:30 uur (we gaan al 15 min eerder ‘live’, om 13.15 uur)
Duurtijd: 60 min (zonder pauze)

Promobeeld

Het promobeeld van de voorstelling vind je hieronder.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. Wie wil kan eigen logo’s of info toevoegen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website.

Tine Embrechts nam ook een kort filmpje op waarin ze vertelt dat erg uitkijkt naar de livestream, share & care !!!

 

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker.

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel.

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden.

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva