Maak gebruik van onze seizoensfolder om het nieuwe livestreamaanbod bekend te maken bij jouw zorgpartners, en laat hen participeren in de keuze van 1 of meerdere voorstellingen. Je kan ook een drukbestand van onze folder downloaden, om het A5-foldertje mee te pakken naar een overleg of ontmoetingsmoment.

Maak gerust gebruik van onderstaande voorbeeldtekst om het livestreamaanbod voor te stellen aan medewerkers van woonzorgcentra, ziekenhuizen, zorgcentra voor mensen met een beperking, etc.

Een voorstelling livestreamen naar jouw zorgcentrum? Ons cultuurhuis (of de cultuurdienst) komt naar je toe!

Wij brengen een kwaliteitsvolle voorstelling naar jouw zorgcentrum door middel van een professionele live-captatie (livestream) van een productie die op hetzelfde moment op de planken staat in een Vlaams cultuurhuis. Doe je mee?

Samen creëren we een warm theatergevoel en genieten jullie bewoners/patiënten van straf cultuuraanbod, terwijl ze deel uitmaken van het live publiek (in de zaal). We ondersteunen jou op technisch en communicatief vlak en ook bij de beleving en sfeercreatie. Welke technische voorwaarden we samen checken lees je hier.

Check welke voorstellingen we volgend seizoen livestreamen in samenwerking met onze Vlaamse partner Cultuurconnect (digitaal steunpunt voor podiumhuizen & cultuurdiensten) en maak een keuze uit het aanbod voor 2024-2025, zie folder in bijlage of via cultuurconnect.be/livestreaming.

Prikkel je bewoners om te blijven genieten van muziek en theater en stap mee in ons livestream-verhaal. Massa’s warme reacties verzekerd!

Download bovenstaande video via de share-knop of gebruik de link.