Promotekst

De ziel van de sixties heeft de decenniumwissel vlotjes overleefd. De vernieuwende en frisse wind die in de jaren 60 door de popmuziek waaide, horen we nu nog steeds als een zachte bries in onze hedendaagse muziek. Je krijgt een dynamische, nostalgische en sfeervolle show met uiteenlopende golden oldies waaronder een vleugje country, de Elvis uit Las Vegas, het psychedelische van The Doors en zelfs een ode aan een van de beste songschrijvers aller tijden: Albert -I’m a train- Hammond. De Bonanzas vertolken al deze evergreens met de juiste passie en energie. Je krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het als vanouds weer herkenbaar klinken.

Livestream op maandag 13 maart 2023 vanuit CC Het Perron Ieper.

Startuur: 14u00 (90 min met korte pauze, einde om 15u45)

Promobeeld

Het promobeeld van de voorstelling vind je hieronder.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. Wie wil kan eigen logo’s of info toevoegen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media en promofilmpje

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website. Deel ook gerust het promofilmpje op al jouw kanalen.

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker.

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel.

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden.

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva