C’est ma Vie / Adamo

Promotekst

“Levende legende viert 80ste verjaardag”

Salvatore Adamo viert in 2023 zijn 80ste verjaardag en 60 jaar carrière. Voor deze gelegenheid staat hij op het AB-podium. Deze show zal zijn leven en zijn werk volgen aan de hand van zijn geweldige liedjes, van de meest recente tot de grote klassiekers. Op woensdagavond 1 november staat Adamo op de planken in een uitverkochte AB, enkele dagen later kan je dit unieke concert streamen in je (woon)zorgcentrum. We kijken samen op maandagnamiddag 6 november (met o.a. live foto-interactie). Dit uitzonderlijk aanbod geldt enkel voor zorgcentra, mis het niet!

Datum: maandag 6 november 2023 (of uitgesteld op dinsdag 7, woensdag 8, donderdag 9 of vrijdag 10 november 2023)

Startuur: 14:30 uur (of uitgesteld: dan bepaal je zelf het startuur)
Duur: max. 2 uur zonder pauze

Livestream vanuit AB Brussel.

Promobeeld

Het promobeeld van de voorstelling vind je hieronder.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. Wie wil kan de datum aanpassen, eigen logo’s of info toevoegen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden of pas de datum aan (bij uitgesteld kijken).

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva