Bartje en de Beiaard / Bart Herman en Wim Berteloot

Promotekst

Iedereen kent ongetwijfeld singer-songwriter Bart Herman van zijn grootste hits ‘Ik ga dood aan jou’, ‘Slaap mijn kind’, ‘Gele rozen’ of ‘Bartje is een leuke naam’. Hij vertolkte zijn repertoire al in elk Vlaams CC of theater, nu eens solo, dan weer begeleid door zijn eigen band, maar even goed door showorkesten, bigbands en zelfs door een 100-koppig vrouwenkoor. Nog nooit werd hij echter bijgestaan door het grootste en zwaarste muziekinstrument ter wereld: de beiaard! Tijdens dit uniek en éénmalig concert speelt Bart Herman al zijn bekendste hits, vakkundig begeleid door stadsbeiaardier Wim Berteloot op een indrukwekkende mobiele beiaard. Een nooit eerder geziene combinatie die we ook via een on-stage camera mooi in beeld brengen.

Datum: zondag 24 september 2023 (of uitgesteld op maandag 25 of dinsdag 26 september 2023)

Startuur: 15:00 uur (of uitgesteld: dan bepaal je zelf het startuur)
Duur: 70 min zonder pauze

Livestream vanuit de Koninklijke Stadsschouwburg van Cultuurcentrum Brugge

Promobeeld

Het promobeeld van de voorstelling vind je hieronder.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. Wie wil kan de datum aanpassen, eigen logo’s of info toevoegen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder). Of deel het leuke promofilmpje met persoonlijke boodschap van Bart Herman.

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden of pas de datum aan (bij uitgesteld kijken).

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva