Promotekst

1964 – We gotta stop … De titel en eerste zin van een eerste grote hit, die ondanks de Engelstalige titel in het Nederlands werd gezongen. Maar stoppen? Geen denken aan. Integendeel, het werd een schot in de roos en de start van haar lange carrière. 60 jaar later is de muziek, het podium, nog steeds haar grote liefde, haar passie. Of zoals John Miles het zo prachtig verwoordde: ‘Music was my first love and it will be my last’! Een straf concert, waarbij Liliane het livestreampubliek persoonlijk en warm welkom heet, niet te missen!

Datum: maandag 8 januari 2024 (of uitgesteld op dinsdag 9 of woensdag 10 januari 2024)

Startuur: 14u00 (of uitgesteld: dan bepaal je zelf het startuur)

Livestream vanuit CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg

Promobeeld

Het promobeeld van de voorstelling vind je hieronder.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. Wie wil kan eigen logo’s toevoegen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker.

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel.

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden of pas de datum aan (bij uitgesteld kijken).

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva