Beheer taxonomie

  1. Klik in het menu bovenaan op Structuur. Zie je deze optie niet, klik dan eerst op de knop Beheren.
  2. Kies de optie Taxonomie.

Standaard zijn de drie vermelde (woorden)lijsten beschikbaar:

FAQ-categorieën: termen (en tevens subtitels) in de FAQ-lijst

De FAQ-items op de helppagina worden getoond onder subtitels. Wil je dat een FAQ-item onder een bepaalde subtitel verschijnt, dan moet je de overeenkomstige FAQ-categorie toewijzen aan dat faq-item. De FAQ-categorieën worden centraal beheerd door Cultuurconnect. Heb je een extra categorie nodig, dien hiervoor dan een vraag in bij onze servicedesk.

Opgelet: een FAQ categorie wordt enkel getoond op de Help-pagina als er FAQ-items aangekoppeld zijn (zie FAQ op de bibwebsite).

Media-categorieën: tags voor de media-bibliotheek

Werk je met veel beeldmateriaal op je website, dan kan je bij het opladen van nieuwe afbeeldingen een media-categorie aan je afbeelding koppelen. Deze kunnen vervolgens dienen als zoekhulp in het geval je een lange lijst aan beeldmateriaal hebt. De media-categorieën worden centraal beheerd door Cultuurconnect. Heb je een extra categorie nodig, dien hiervoor dan een vraag in bij onze servicedesk.

Opgelet: een media categorie wordt niet getoond aan de bezoekers van de website, maar heeft enkel tot doel om afbeeldingen sneller terug te vinden en te hergebruiken.

Tags: termen die je aan nieuws en activiteiten kan vasthangen

Je maakt dus best eerst hier je tags aan alvorens die te gaan koppelen aan nieuws of activiteiten.