Promotiemateriaal voor e-boeken

E-boeken zijn niet zichtbaar of fysiek aanwezig in de bib. Geef ze daarom regelmatig een duwtje in de rug via verschillende communicatiekanalen. Hier vind je het gloednieuwe promotiemateriaal voor e-boeken in de bib.

Met beeldmateriaal en voorbeeldteksten maak je de e-boekendienst in een handomdraai overal zichtbaar: in de bib, op je website, in je nieuwsbrief, via sociale media, in de lokale pers. Maak een basispagina aan op je website en gebruik jouw verschillende communicatiekanalen om mensen erheen te leiden.

Met de tips en het promotiemateriaal bereid je je voor op de lancering midden september. We sturen geregeld aanvullend promotiemateriaal, voorbeeldteksten en communicatietips via de nieuwsbrief e-boeken.

De e-boekendienst wordt aangeboden in samenwerking met Standaard Boekhandel en Bibliotheca en aangestuurd door de stuurgroep Collectie en de werkgroep E-boeken. Leners kunnen op een apparaat naar keuze 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden. Interesse? Contacteer servicedesk@­cultuurconnect.be