Op je sociale media

Plaats deze zomer af en toe een berichtje op je sociale media om Fundels in de kijker te zetten. Je vindt hieronder voldoende voorbeeldposts om wekelijks te communiceren via je sociale media, maar de frequentie kies je natuurlijk zelf. Link in een post door naar de Fundelspagina op je website. Gebruik een passend beeld in je post, let op dat er geen tekst afgesneden wordt. Gebruik bij voorkeur beelden met zo weinig mogelijk tekst, Facebook houdt hier niet van. Zie overzicht beeldmateriaal.

Heb je ook eigen fotomateriaal van kinderen die Fundels lezen in of rond jouw bibliotheek? Dan is dit goede content voor je sociale media. Let op: Portretteer steeds met toestemming van ouder/voogd of maak de gefotografeerde(n) onherkenbaar, bijvoorbeeld door foto’s te nemen over de schouder.

Voorbeeldposts

Lees de digitale AVI-boekjes van Fundels waar en wanneer je maar wil via de bib!

Lees de digitale prentenboekjes van Fundels waar en wanneer je maar wil via de bib!

De digitale kinderboeken van Fundels zijn de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Je leest ze gratis via de bib.

Met Fundels digitale kinderboeken komt je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Lees ze gratis via de bib.

Je kind educatief bezighouden op de tablet, doe je met Fundels. Deze digitale boekjes worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs en kan je gratis lezen via de bib.

Met de digitale kinderboekjes van Fundels kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren tijdens de grote vakantie. Je leest ze gratis bij de bib!

Zomer = tijd voor Fundels! Deze educatieve digitale kinderboekjes lees je helemaal gratis via de bib.

Schermpjestijd = tijd voor Fundels! Deze educatieve digitale kinderboekjes lees je helemaal gratis via de bib.

Fundels maken lezen fun! Deze digitale kinderboeken en bijhorende spelletjes lees je gratis via de bib.

Naar overzicht promotiemateriaal