In je nieuwsbrief

Neem 2 à 3 keer een item op in je nieuwsbrief over Fundels. Hier vind je voorbeeldteksten die je kan inkorten of wijzigen naar eigen voorkeur, afhankelijk hoe je nieuwsbrief eruitziet. Link op het einde van je bericht door naar de Fundelspagina op je website.

Kies een passend beeld. Plaats je een beeld naast het bericht, gebruik dan de vierkante beelden. Plaats je een beeld boven of onder het bericht, dan gebruik je best een van de banners. Zie overzicht beeldmateriaal.

Voorbeeldteksten

Lees de digitale prentenboekjes van Fundels waar je maar wil

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels. Ideaal om even tot rust te komen na een zomerkampje, om je kind educatief bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming of om te lezen onder de parasol in de tuin samen met papa of mama. Fundels kinderboeken zijn ontspannend, maar ook nuttig. Zo maakt je kind in september een goede start voor het nieuwe schooljaar. De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig lezen via je Mijn Bibliotheekprofiel. 

Ontdek Fundels (zet hieronder een link naar het nieuwsbericht op je website)

Fundels, dat zijn digitale prentenboeken en AVI-boeken en spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig lezen via je Mijn Bibliotheekprofiel. 

Fundels lezen kan altijd en overal! (zet hieronder een link naar het nieuwsbericht op je website)