Kerstkaart

Wens je leners op een hartelijke en persoonlijke manier fijne feestdagen met de Bib-kerstkaart van bib Overijse. Daarmee laten ze tegelijk weten via welke digitale diensten hun bib ook tijdens de feestdagen voor hen klaar staat. Jouw bib kan deze kerstkaart gebruiken en naar eigen voorkeur bewerken via Canva of Indesign. In Canva heb je een voor- en achterzijde, waarbij je enkel in de tekst nog de juiste url’s moet invullen voor je digitale diensten. Voor InDesign is enkel een voorzijde voorzien en moet je de achterzijde nog zelf ontwerpen. Je kan onderstaande voorbeeldtekst gebruiken.

  • Maak je eigen kerstkaart in Adobe InDesign:

Voorbeeldtekst

Lieve lener,

Lezen is dromen met je ogen open. Laten we dromen van een nieuw jaar waarin we samen de bladzijde van corona omslaan. Hopelijk mogen we je in 2021 opnieuw verwelkomen in onze bib zonder mondmasker en voorzorgsmaatregelen. Tot het zover is, staat de bib op andere manieren voor je klaar om het leesvirus tot bij je thuis te brengen:

Reserveer jouw boekenpakket bij onze afhaaldienst: url

  • Doe inspiratie op voor je boekenpakket met de persoonlijke leestips van Mijn Leestipper: mijnleestipper.bibliotheek.be
  • Leen van thuis uit e-boeken bij de bib op je eigen toestel: url
  • De allerkleinsten beleven leesplezier met de interactieve kinderboekjes van Fundels: url

Een warm 2021 gewenst,

vanwege het hele team van de bib