Digitale nieuwsbrief en infomagazine

Heb je een eigen digitale nieuwsbrief? Neem 2 à 3 keer een item op in je nieuwsbrief over Fundels. Hier vind je voorbeeldteksten die je kan inkorten of wijzigen naar eigen voorkeur, afhankelijk hoe je nieuwsbrief eruitziet. Link op het einde van je bericht door naar de Fundelspagina op je website.

Plaats ook berichtjes over Fundels in nieuwsbrieven van (partner)organisaties of andere stedelijke of gemeentelijke diensten die met de doelgroep voor Fundels te maken hebben, zoals een opvangdienst, jeugdbewegingen, speelpleinwerking, crèches …

Verder is het lokale infomagazine van je gemeente of stad een belangrijk communicatiekanaal. Probeer ook daar geregeld in de publiceren. Dat kan alleen over Fundels, of gecombineerd over al je digitale diensten of diensten voor ouders met jonge kinderen. Doe dit geregeld en plan dit op voorhand in, zodat je het kan voorbereiden en je eraan herinnerd wordt.

Voorbeeldtekst

DIGITALE LEESKRIEBELS MET DE DIGITALE KINDERBOEKJES VAN DE BIB

Hoera, de lente hangt in de lucht! Ga de tuin of het park in met je kroost, de tablet en een picknickdeken. Beleef samen leesplezier met de interactieve kinderboeken van Fundels. De kinderboekjes worden voorgelezen en je kind verwerkt de inhoud met leuke spelletjes. De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig lezen via je Mijn Bibliotheek-profiel. Vraag meer info in de bib!

(In digitale communicatie zet je hieronder een link naar de Fundelspagina)

Ontdek Fundels
Ontdek het aanbod
Collectie digitale kinderboeken
Leen een digitaal kinderboek
Leen een Fundel
Lees Fundels met je kind
Meer over digitale kinderboeken
Schermpjestijd = Fundelstijd

Beelden

Ga naar het overzicht promotiemateriaal voor alle visuals, beelden en videomateriaal.

Terug naar overzicht Fundels