Michiel Vos / Leven in het hart van de Amerikaanse democratie

Hieronder vind je de verschillende promotiematerialen, download of ga er zelf mee aan de slag via de Canva-sjablonen. Graag doorverwijzen naar de website van talkpoeder: https://www.talkpoeder.be/michielvos

Affiche

Gebruik het Canva-sjabloon of download.

Banner

Gebruik het Canva-sjabloon of download.

Sociale media

Met titel: gebruik het Canva-sjabloon

Zonder titel (enkel naam spreker): gebruik het Canva-sjabloon

Enkel foto: gebruik het Canva-sjabloon Facebook of Canva-sjabloon Instagram

Quote: gebruik het Canva-sjabloon Facebook of Canva-sjabloon Instagram

Animatiefilmpje (Reel)

Deel dit kort animatiefilmpje op jullie socials om de talk in de kijker te zetten. Deel via de link of download (klik onderaan rechts in het sharing menu).

Promotekst

Aan de vooravond van de presidentsverkiezingen neemt Michiel Vos ons mee naar het kloppende hart van de Amerikaanse democratie. Wat zijn de kansen van de presidentskandidaten? Kan Harris het tij keren voor de Democraten? Waarom is Trump zo populair? En wat staat er eigenlijk op het spel?In de twintig jaar dat hij in de Verenigde Staten woont, heeft Michiel zich aangepast van een naïeve immigrant met romantische ideeën over zijn nieuwe land tot een burger die zijn geadopteerde vaderland een spiegel kan voorhouden.  Vos trouwde immers in een bekende Amerikaanse politieke familie. Dat brengt hem op plekken waar andere Europese correspondenten amper komen. In deze talk maakt hij de staat op van de Amerikaanse democratie en deelt hij zijn scherpe observaties als insider in het establishment van de VS. Hij vertelt ook over ontmoetingen met gewone, veelal boze Amerikanen.

Als gerenommeerd journalist en Amerika-kenner was Vos correspondent voor de VRT. Hij schuift regelmatig aan bij talkshows en actualiteitenprogramma’s. Zijn nieuwe boek ‘Vos in de VS: leven in het hart van de Amerikaanse democratie’ is een levendige verkenning van de moderne Amerikaanse samenleving en politiek. Stream de talk live of uitgesteld (tot 13 november).

  • Datum: woensdag 30 oktober 2024 (live) of terugkijken tot en met 13 november 2024 (uitgesteld: dit is meteen mogelijk na het einde van de livestream)
  • Uur: 12u00-13u00 (live) of naar keuze (uitgesteld)
  • Waar: online vanuit Bib Leuven Tweebronnen
  • Ticket: 5 euro / 1 euro met UiTPAS-kansentarief
  • Ticket-url: https://www.talkpoeder.be/michielvos
Foto zonder opmaak, gebruik copyright ©️Dirkkiskstra@stickystuffagency