Scholen uitnodigen en herinneren in aanloop naar de voorstelling

Als de voorstelling speelklaar is in Voor De Show, kan je scholen uitnodigen om het spel te spelen!  

Log met jouw account in op www.voordeshow.be 

Stap 1:  Check de status van de voorstelling

Controleer een 8-tal weken voor de schoolvoorstelling in jouw cultuurcentrum speelt, of  de gegevens zijn ingevoerd door het gezelschap. 

  • Staat de status op “Klaar”, dan kan je de scholen uitnodigen (stap 2) 
  • Als de status van de voorstelling staat op “Niet klaar” of “Gedeeltelijk klaar” geef dan een seintje aan servicedesk@cultuurconnect.be . Vermeld in jouw mailtje de datum dat de voorstelling in jouw cultuurhuis speelt. Zo kunnen wij hier prioriteit aan geven. Cultuurconnect neemt  contact met het gezelschap of neemt de invoer over. 

Nodig ongeveer  3 à 4 weken voor de voorstelling de leerkrachten uit om het spel te spelen. Dat kan je op 2 manieren doen:

1.  Gebruik de mailfunctie in de applicatie. Ga naar ‘Acties’ en klik op paarse link ‘Nodig de scholen uit om Voor De Show te spelen’. Vul de mailadressen van de leerkrachten in bij ‘Aan’ en klik op verzenden.

Ter info: onder het mailadres van de ontvanger staat een geel kadertje ‘Historiek emails’ dat je een overzicht geeft van jouw reeds verzonden emails (emailadres en verzenddatum). Deze feature is sinds 3 augustus 2022 actief, dus de loggegevens zijn pas vanaf die datum beschikbaar.

2.  Of kopieer en plak de url (speellink zie rood kadertje) in je eigen mailprogramma.  Zo plaatst CC Torhout de speellink rechtstreeks in de herinneringsmail. Deze herinneringsmail vertrekt per voorstelling naar de directie en de betrokken leerkracht. Bekijk de voorbeeldmail van CC Torhout. Merci Sofie en Martine van CC De Brouckere om met ons te delen 😊.