Promotekst

Vocaliste en vocal coach Natalie Schoonbaert maakte de afgelopen jaren indruk met haar zuivere interpretatie van het werk van Ann Christy in het erg gesmaakte theaterconcert ‘Dat heet dan gelukkig zijn’. Nu vertolkt ze op respectvolle wijze het mooiste werk van Conny Vandenbos. In ‘65 stond Conny op het Eurovisiesongfestival met “’t Is genoeg“. “Ik ben gelukkig zonder jou” wordt haar eerste grote hit in ‘66. In de jaren 70 verovert ze ook Vlaanderen met “Een roosje, mijn roosje”, “Sjakie van de hoek” en “Drie zomers lang”. Muzikale melancholie, prachtig tekstwerk en beklijvende beelden uit de jaren 60 en 70: dat zijn de ingrediënten voor een memorabele namiddag. Natalie wordt begeleid door 2 Vlaamse topmuzikanten, Steven Jacobs op klavier en David Piedfort op gitaar. 

Livestream op dinsdag 13 december 2022 vanuit COC Brieleke te Wommelgem.

Startuur: 14u30 (90 min zonder pauze)

Promobeeld en promofilmpje

Het promobeeld van de voorstelling vind je hieronder, alsook de link naar de promofilmpje om te delen.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. Wie wil kan eigen logo’s toevoegen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website. Alsook het promofilmpje kan je delen.

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker.

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel.

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden.

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva