Promotekst

Na vorige successen staat SING! opnieuw op de planken van de schitterende Henry Le Boeufzaal in Bozar. Tijdens dit interactief klassiek concert bewegen en zingen we mee met grote werken uit de symfonische muziek. Het imposante en uiterst professionele Belgian National Orchestra, o.l.v. Dirigent Robin Engelen, speelt de pannen van het dak in één van de meest adembenemende concertzalen van Europa. Een uniek interactief concept waar de zorgkijkers de kans krijgen om ook mee zingen en te bewegen op tijdloze, prachtige en toegankelijke klassieke muziek. De liedjes en bewegingen worden vooraf aangeleerd aan de medewerkers en vrijwilligers van de deelnemende zorgcentra (via online workshop) en worden screen-in-screen in beeld gebracht tijdens de livestream.

Datum: maandag 25 maart 2024 (of uitgesteld op dinsdag 26 of woensdag 26 maart2024)

Startuur: 13u30 (of uitgesteld: dan bepaal je zelf het startuur)

Livestream vanuit Bozar Brussel

Promo-beeld

Enkele promobeelden van de voorstelling vind je hieronder.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media en promofilmpje

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Deel het promofilmpje en maak jouw zorgpartners en zorgpubliek warm voor de voorstelling. Je kan het embedden op je website of downloaden (klik op de deel-knop).

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel. De datum kan je aanpassen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden of pas de datum aan (bij uitgesteld kijken).

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva