Promotekst

“Smartlappen en Levensliederen”, “Salut La Copine” en “Smartschade” : Lien Van de Kelder, Jan de Smet en Wouter Berlaen speelden (al dan niet met de hulp van bevriende muzikanten) de afgelopen jaren drie avondvullende programma’s met een eclectische keuze uit een zorgvuldig uitgekozen repertorium in onze beide landstalen. Dit wendbare trio, met een gevarieerd en niet alledaags instrumentarium, leidt je door de hoogtes (èn jawel, ook de laagtes) van een merkwaardig samengesteld liedjesprogramma. De titel “CHiQUE DiNGUES” was een publieksreactie na één van de voorbije voorstellingen … Wie zijn wij om dat tegen te spreken?

Livestream op dinsdag 31 januari 2023 vanuit BICC Peer.

Startuur: 14u00 (75 à 80 minuten zonder pauze)

Promo-beeld

Het promobeeld van de voorstelling vind je hieronder.

Affiche

Dit affichebeeld kan je afdrukken en ophangen in het zorgcentrum. Wie wil kan eigen logo’s of info toevoegen via het Canva-sjabloon (zie onder).

Sociale media en trailer

Deze templates met afbeelding kan je gebruiken op sociale media of op je website.

Deel de leuke trailer en maak jouw zorgpartners en zorgpubliek warm voor de voorstelling.

Of de verkorte versie waar Lien en Jan vertellen over de voorstelling en knipogen naar de dubbele zaal (ook via livestreaming ;-).

Deurhanger

Met een leuke deurhanger aan de kamerklinken van het zorgcentrum zet je de livestream op een originele manier in de kijker.

Toegangsticket

Gebruik de template van het toegangsticket om de bewoners/patiënten vooraf een ticket te geven voor de livestream. Scan of scheur het ticket bij aanvang van de livestream en vergroot zo het theatergevoel.

Sjablonen in Canva

Met deze links naar de sjablonen in Canva kan je de templates aanpassen naar eigen wens. Voeg bv. een eigen logo toe of een locatie waar de livestream zal vertoond worden.

Sjabloon affiche in Canva

Sjabloon visual sociale media in Canva

Sjabloon deurhanger in Canva

Sjabloon toegangsticket in Canva